Stickerboek Chiro - Spar Oevel

Beste leden, ouders & sympathisanten van de Chiro,

Zoals we in het begin van het chirojaar al aankondigden, is er dit jaar een stickerboek van onze Chiro. Dit werd volledig mogelijk gemaakt door een samenwerking met Spar Oevel. Eindelijk is het zo ver. Onze leden kregen afgelopen zondag een boek mee naar huis en kunnen vanaf donderdag 19 januari beginnen sparen voor chirostickers bij Spar Oevel. Ook andere chirosympathisanten kunnen terecht bij Spar Oevel voor een stickerboek. Bij elke aankoop van €10 krijg je een zakje met stickers. Bovendien zijn er ook wekelijks bepaalde sparproducten waarbij je een extra setje stickers krijgt. De actie loopt tot woensdag 15 maart. Door de stickers die je dubbel hebt te ruilen met anderen krijg je jou album sneller vol. Na 15 maart zullen we op de Chiro ook nog een ruilbeurs organiseren zodat iedereen zijn album kan vervolledigen. We wensen jullie veel spaarplezier!!

Groetjes,
De leiding